Terugblik op Korendag De Zilk 2013.......


Korendag De Zilk weer een groot succes!

 

Ook dit jaar is de korendag in De Zilk zeer succesvol verlopen. Om 11.00 uur opende het Zilkse koor de Oldtimers de korendag. De kerk was toen al goed gevuld en ze gaven een prachtig optreden. Daarna trad elk half uur een ander koor op dat hun beste repertoire ten gehore bracht. De genres van de koren liepen uiteen waardoor het een genot was om naar te luisteren. Zo waren er meerdere popkoren (Focus, Pop4Shore!, Noisy Voices, Bloom, Kennemerduin Singers, Remix en Chemistry) die altijd heerlijk zijn om naar te luisteren, maar ook een klassiek mannenkoor uit Zandvoort en het jongerenkoor The Young Ones uit Hillegom die ook een geweldig optreden neerzetten. Het Zilker Shantykoor maakte er een geweldig (meezing)feest van in een inmiddels volle kerk. Daarna zorgde het a capella kwartet Don't4get er voor, dat men in de kerk een speld kon horen vallen. Door het Noordwijkse koor Dune and Forest werd prachtig close harmony gezongen.

Al met al een mooie mix van koren waar we bijzonder trots op zijn. De organisatie verliep op rolletjes en presentator Hubert Turnhout hield daarbij de tijd goed in de gaten, zodat het niet uit kon lopen. Just for Fun begon precies om half zes haar optreden en sloot daarmee de korendag af. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis!

 

Just for Fun bedankt hierbij nogmaals alle koren, sponsoren en vrijwilligers die deze succesvolle dag mogelijk hebben gemaakt. 


Foto's

Klik op de foto hiernaast om het fotoalbum te openen.


Filmpjes

Klik op de foto hiernaast om naar de filmpjes te gaan

 


Download
Programma Korendag De Zilk 6 april 2013.
Adobe Acrobat document 82.6 KB

Sponsoren Korendag De Zilk 2013